Drie dingen die ik nog wil doen

Reading Time: 2 minutes

Ik heb geen bucketlist, of een lijstje met dingen die ik wil doen voordat ik doodga. Toch zijn er zeker heel wat dingen die ik zou willen doen. In het kader van dat jullie mij wat beter leren kennen, heb ik de drie belangrijkste dingen uitgekozen, en vertel ik bovendien waarom ik deze zo graag zou willen doen.

Een boek schrijven

Ja, ik heb eindelijk een begin gemaakt met het schrijven van mijn eerste boek. Het duurde echter heel erg lang voordat ik een “echt” begin maakte. Er zijn zoveel pogingen al voorbij gegaan, dat ik de tel allang niet meer bij kan houden. Altijd begin ik vol goede moed aan het schrijven van een boek, boordevol motivatie en inspiratie. Dan komt er alleen een moment waarop het allemaal niet meer zo soepel gaat, en vaak gaf ik dan op. Gelukkig lijkt daar deze keer wat verandering in te zijn gekomen.

Ik weet om heel eerlijk te zijn nog geen eens waarom ik zo graag een boek wil schrijven. Schrijven is altijd een grote hobby van me geweest, en het ultieme doel is dan toch wel het schrijven van een boek (voor mij tenminste). Met hard werken (en een beetje geluk) zou deze wens dit jaar wel eens kunnen worden gerealiseerd.

Parachutespringen

Ik blijf het toch vreemd vinden dat ik zo graag wil parachutespringen. De reden daarvoor is dat ik dus totaal geen fan ben van achtbanen. Waarom wil ik dan in vredesnaam uit een vliegtuig springen? Misschien wil ik toch die adrenalinerush door me heen voelen gaan, of komt het doordat ik een grote fan ben van extreme sporten. Toch heb ik dit nog niet gedaan. Misschien is er toch wel een beetje angst, of misschien komt het doordat ik niet even om de hoek kan gaan parachutespringen. Het blijft wel een grote wens, dus ik hoop binnenkort zeker te gaan parachutespringen

Op vakantie naar Japan

Er zijn erg veel landen waar ik nog naartoe zou willen. Ik wil nog wel eens een ander deel van Spanje bezoeken, en Schotland en Griekenland staan ook hoog op mijn lijstje. Japan staat echter helemaal bovenaan dat lijstje. Sushi, snoep met vreemde smaken, de cultuur, en de game-industrie (er is zelfs een Pokémon Center) zorgen ervoor dat ik graag Japan wil bezoeken. Ik heb al diverse sites bekeken voor een vakantie, maar tot nu toe vallen de prijzen me nog erg tegen. Het is daarom nog even door zoeken, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat ik de reis daadwerkelijk ga maken.


Als ik het nu teruglees is het misschien toch wel een soort van bucketlist. Waarom ik het deze naam niet wil geven, is omdat het merendeel van de mensen hun wensen op hun lijstje laten staan, maar ze nooit daadwerkelijk gaan doen. Dat is niet mijn plan. Ik ben al bezig met een van deze drie dingen te verwezenlijken, en ik ben ook zeker van plan om de andere twee ook daadwerkelijk te gaan doen. Een bucketlist moet namelijk steeds leger worden, totdat je alles hebt gedaan wat je wilt doen.

Kevin Voetelink Geschreven door:

2 Comments

 1. 28 januari 2018
  Reply

  Succes met jouw verlanglijst

  Vrolijke groet,

  • Kevin Voetelink
   28 januari 2018
   Reply

   Bedankt!

Geef een reactie