Ik heb aardig wat inspiratie op het moment, en er liggen dus genoeg ideeën voor nieuwe blogs klaar. Toch is het de afgelopen twee dagen stil geweest. Het probleem is namelijk, dat al die ideeën die ik heb, niet voor deze site zijn. De projecten beginnen aardig door elkaar te lopen, hoewel ik me nu alleen nog maar met deze site bezig houd. Het beste is ook om dat een tijdje te blijven doen. Laat eerst deze site maar goed lopen, voordat ik weer aan een andere ga beginnen. Maar als je dan veel leuke ideeën hebt voor een nieuw project, is het moeilijk om er niet meteen aan te beginnen en dus weer een nieuwe site te gaan bouwen.

Aan de andere kant moeten al die ideeën er natuurlijk ook eens uit. Als ik ze maar aan de kant blijf schuiven, blijf ik er ook aan denken. Dus is het niet handig om die site alsnog te gaan bouwen? Dan kan ik het geraamte van die website alvast neerzetten, alle social media profielen instellen, en de ideeën die ik heb tot uiting brengen. Dan zijn ze er tenminste uit.
Nu zweven ze een beetje rond door mijn hoofd, of staan ze op papier. Het helpt ook niet echt dat ik echt een goed beeld heb van hoe ik die ideeën tot uiting ga brengen, en daar ook erg enthousiast over ben. Totdat ik die nieuwe website dus ga bouwen, zal het wel even moeilijk blijven om mijn gedachten bij een project te houden.

Dus ja, misschien is het slimmer om die nieuwe website alvast te bouwen, dan is het tenminste uit mijn systeem. Maar dan gaan er wel weer verschillende projecten door elkaar lopen, en of dat wel zo slim is, weet ik niet zo zeker. Dat heeft er de vorige keer namelijk ook voor gezorgd dat het allemaal een beetje erg veel werd. Aangezien ik ook plannen heb om een e-book te gaan schrijven moet ik eerst een goede planning gaan maken, wil ik alles tegelijk gaan doen.

Where focus goes energy flows.

Tony Robbins