Het bloggen kan weer beginnen!

Ruim een maand geleden besloot ik om me helemaal niet meer bezig te houden met bloggen en mijn website onderhouden. Het deed me gewoon nog erg weinig. Als het bloggen iets deed, was het wel het bezorgen van stress. Ik moest blijven schrijven, blijven presteren. Ik had geen plezier meer in schrijven. Het bracht me geen ontspanning meer. Vandaar besloot ik dus om voor onbepaalde tijd pauze te nemen van het schrijven van blogs. Nu ben ik weer terug, en met een nieuwe site. Dus wat is er sinds een maand geleden veranderd? Op zich niet zo extreem veel, niet aan alle externe omstandigheden tenminste. Wat echter wel is veranderd, is dat ik veel heb nagedacht. Dat nadenken had niet alleen te maken met bloggen, maar het heeft me wel geholpen te besluiten om weer een website op te zetten. De website is, volgens mij, nu wel af, dus nu is het weer tijd om blogs te gaan schrijven. Het begin is deze blog.

Natuurlijk wist ik een maand geleden heus wel dat het ooit weer zou beginnen te kriebelen om blogs te gaan schrijven. Het is niet zo dat ik voor het eerst in deze situatie terecht kwam. Ik was het dit keer echter wel helemaal zat. Ik was niet tevreden met de website en met het vinden van blogideeën wilde het ook al niet vlotten. Ik vond dat ik daarom net zo goed kon stoppen. Normaal gesproken zou ik dan niet mijn hele website verwijderen, zodat ik in de toekomst gewoon weer kon doorgaan waar ik gebleven was, zij het met wat kleine aanpassingen. Maar wat als dat er nou juist voor zorgde dat de cirkel niet gebroken werd? Elke keer ging ik weer door, om vervolgens weer tegen dezelfde problemen aan te lopen, om vervolgens weer een pauze in te lassen. Dat wil ik niet meer. Ik wil gewoon op een regelmatige basis blogs schrijven, en dat doen op een site waar ik tevreden mee ben.

Dus ik heb er even over nagedacht om meteen weer vol van start te gaan en een (soort van) introductieblog als deze te laten zitten, Uiteindelijk heb ik toch maar besloten deze blog te schrijven als een startsein voor mijn vernieuwde website. Voor de volgende blogs heb ik alweer genoeg ideeën en ik moet nog even kijken hoe vaak, en wanneer ik nieuwe blogs ga publiceren. Verwacht er voor nu sowieso maar een per week, dan kan het alleen maar beter uitvallen.

Kevin Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *