Het gaat om de tekst

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op deze site heb geschreven. Dat betekent niet dat de site me niet bezig heeft gehouden. Elke dag denk ik er wel over na om een blog te schrijven. Tot aan vandaag heb ik dat echter niet gedaan. Ik had er gewoon geen zin in. Ik wilde wel een blog schrijven, maar ik was een beetje klaar met het onderhouden van mijn website. Een update hier, een update daar. Dan moet ik ook nog een mailbox bijhouden, waar zo nu en dan een afpersmail in verschijnt. Al die randzaken boeien me gewoon niet erg veel. Ik wil gewoon mijn teksten schrijven, en me daar niet mee bezig houden.

Je zou dan natuurlijk kunnen zeggen dat ik voor mezelf zou kunnen schrijven. Dat heb ik ook geprobeerd. Toch wilde ik wel weer op deze site schrijven. Ergens in mij begint het dan namelijk te knagen dat het wel heel zonde zou zijn om niks met mijn site te doen. Ik heb er namelijk aardig wat tijd en geld ingestoken om te komen waar ik nu ben, en dat herhaaldelijk. Maar hoewel ik dus weer voor de site wilde gaan schrijven, hielden al die randzaken me toch tegen. Hoe langer ik wachtte, hoe groter het obstakel werd.

Nu moet ik ook eerlijk zijn, en zeggen dat ik de laatste tijd ook vooral mijn tijd aan andere dingen wilde besteden. Zo neemt mijn werk bijvoorbeeld veel van mijn tijd in beslag. Ik ben weer meer gaan gamen, kijk weer meer films en series. Ik heb er dus voor gekozen om mijn tijd even wat anders te gaan verdelen. Toen ik vandaag echter op de fiets terug naar huis zat, nam ik mij opeens voor om vanavond echt weer iets te gaan schrijven. En daar ben ik dan weer.

Het grappige is dat het eerste wat ik op de site deed, het veranderen van het thema was. Toch weer een randzaakje. Ik wilde het uiterlijk echter nog een beetje versimpelen, en dat was snel gedaan. In de toekomst wil ik me wel echt vooral gaan richten op de tekst. Dat vind ik het leukst, dat vind ik het belangrijkst. Ik heb ook twee pagina’s van de site verwijderd, en ga het vanaf nu houden bij mijn blogs. Aan de rest ga ik heel wat minder tijd besteden. Ik hoef niet meer elke week een ander thema, en hoef ook niet meer zo nodig de site erg snel te laten groeien. Laat ik me maar gewoon houden bij het schrijven van blogs.

Kevin Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *