Het is leuk om met iets nieuws bezig te zijn

Reading Time: 3 minutes

Ik ben de laatste tijd veel bezig geweest met een nieuw project. Het heeft aardig wat van mijn vrije tijd in beslag genomen, en dat vind ik helemaal niet erg. Het resultaat mag er namelijk zijn, of gaat er zijn. Er is voor mij nog veel te doen, voordat dit project echt volledig up-and-running is. Toch heb ik mijn nieuwe site wel al gelanceerd. Waarom zou ik ermee wachten?

In het verleden zou ik hebben gewacht met het lanceren van een nieuwe site, zeker tot het punt dat ik wat teksten ervoor heb geschreven. Vanaf het moment dat mensen de site kunnen bezoeken, moet deze perfect zijn. Of toch niet? In mijn vorige tekst op deze site sprak ik al even kort over het boek De Side Hustle, wat ik pas had uitgelezen. Dit boek heeft er voor gezorgd dat ik niet meer blijf hangen in perfectionisme. Buiten dat, lijkt het mij leuk om mensen de progressie van mijn nieuwe site te laten zien. Daarom kan je vanaf hier De Schrijvende Lezer een bezoekje brengen, en het begin zien van mijn nieuwe site.

Misschien dat de titel het al een beetje weggeeft, maar De Schrijvende Lezer is een site waarop ik over lezen en schrijven zal gaan schrijven. Heb ik eindelijk eens een verhaal geschreven, dan zal ik deze ook via die site delen. Het speelde al aardig lang in mijn hoofd om een site te beginnen, waar ik me volledig op deze onderwerpen focus. Doordat ik nu een goede blueprint heb om mijn ideeën mee uit te werken, ging het opstarten van deze site eigenlijk veel sneller dan verwacht. Er is natuurlijk nog aardig wat werk te doen, maar het begin is er.

Vandaag had ik ook zin om deze site weer eens een nieuw kleurtje te geven. Omdat rood op de een of ander manier altijd de kleur is geweest die ik voor verschillende dingen (vooral in games) heb gebruikt, heb ik besloten om hier ook wat rode accenten te gebruiken. Omdat de vorige kopafbeelding eigenlijk niet meer bij de nieuwe kleur paste, ben ik ook op zoek gegaan naar een passende afbeelding. Zoals je kunt zien, heb ik deze gevonden (en wel op deze site). Ik vind het echt een prachtig plaatje, en wonder boven wonder past deze goed bij het nieuwe kleurtje, en bij de site.
Doordat ik mijn teksten over lezen en schrijven vanaf nu zal gaan schrijven op De Schrijvende Lezer, zullen deze niet meer op deze site verschijnen. Dit is de site die mijn naam draagt, en het is dan ook niet vreemd om hier een wat persoonlijker tintje aan te geven. Meer mijn mening over bepaalde zaken geven, meer schrijven over mijn leven, en de dingen die ik leuk vind. Ik wil ook gaan proberen stellingen te gaan stellen, en hoop samen met mijn lezers te kunnen debatteren over bepaalde onderwerpen. Het is iets wat ik weinig gedaan heb, maar wat me ook verschrikkelijk interessant lijkt om te doen.
Er gaat dus ook nog genoeg gebeuren op deze site.

Niet alle nieuwe dingen die ik heb gedaan, hebben te maken met schrijven en websites. Ik ben namelijk begonnen met skateboarden. Heb als kind meerdere skateboards gehad, maar ben er eigenlijk nooit serieus mee aan de slag gegaan, en dat terwijl het me geweldig lijkt om een skateboard als vervoermiddel te gebruiken (en misschien ooit als iets om trucs mee te doen). Ik heb nu een paar keer geoefend, en moet zeggen dat het steeds beter gaat. Tot nu toe ben ik ook nog maar een keer gevallen, en dat doordat ik heel dom mijn voet te ver naar achteren plaatste. Het is mijn doel om te blijven oefenen, en waarschijnlijk aan het eind van deze maand een longboard te kopen. Maar dat is pas iets voor over een paar weken. Voor nu gebruik ik het Tony Hawk Signature Series skateboard wat ik gekocht heb, zodat ik elke keer dat ik skateboard er ook weer beter in word.

Kevin Voetelink Geschreven door:

5 Comments

 1. 12 mei 2018
  Reply

  En hoe abonneer ik mij op jouw nieuwe website?

  Vragende groet,

  • Kevin Voetelink
   12 mei 2018
   Reply

   Ik ben nog bezig met het toevoegen van de optie. Heb al een tijdje niet meer met dat thema gewerkt, dus moet even de juiste plaats vinden voor het abonneer veld.

   • 12 mei 2018
    Reply

    Je geeft het aan wanneer we welkom zijn?

    Zonnige groet,

    • Kevin Voetelink
     12 mei 2018
     Reply

     Zeker weten!

    • Kevin Voetelink
     12 mei 2018
     Reply

     Ik heb het geregeld. Onderaan de site staat nu nu de mogelijkheid om je met je email te abonneren op de site.

Geef een reactie