Mijn verhaal

Veel mensen denken, dat zodra ze klaar zijn met school, ze ook uitgeleerd zijn. Maar of ze het nou bewust of onbewust doen, ze zullen altijd blijven leren. Wanneer je echter wilt leren, en hier dus ook bewust mee bezig bent, kan je controle hebben over wat je leert, en hoe je je ontwikkelt. Ik ben van mening dat je elke dag ernaar moet streven om meer te leren, en zo bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling. We ontwikkelen onszelf toch wel, ten goede of ten kwade, en is het dan niet veel beter om daar de controle over te hebben? Dat is iets waar ik me de laatste jaren steeds meer mee bezig ben gaan houden. Op de een of andere manier is het me heel erg gaan boeien hoe ik mezelf optimaal kan ontwikkelen. Die interesse deel ik op deze site door middel van het schrijven van blogs over mijn eigen ontwikkeling, en de informatie die ik over persoonlijke ontwikkeling heb gevonden, in de breedste zin van het onderwerp.

Sinds ik in 2012 ben begonnen met bloggen, heb ik al een aantal websites gehad. Buiten dat ik het namelijk erg leuk vind om blogs te schrijven, ben ik ook erg graag bezig met het bouwen van nieuwe websites. Maar als ik heel eerlijk ben, gingen veel van mijn sites toch in de richting van persoonlijke ontwikkeling. Dus wat voor zin heeft het dan om daar meerdere sites voor te creëren? Ik blijf dus wel websites bouwen, maar voor al mijn persoonlijke blogs heb ik deze website.

Dat is ook het voornaamste wat jullie op deze site kunnen lezen: blogs over het leven, persoonlijke ontwikkeling, en alles wat daar mee te maken heeft. Zo zullen er bijvoorbeeld ook geregeld blogs over personal branding, content marketing, en schrijven. Hoewel ik me dus richt op het schrijven over persoonlijke ontwikkeling, is het onderwerp breed genoeg om toch blogs te schrijven over verschillende onderwerpen.