Ik ben Kevin Voetelink en ik schrijf de teksten voor deze site. Het schijnt dat je site eigenlijk niet zonder een “Over mij” pagina kan, dus heb ik besloten om er een te schrijven. Een probleem alleen, ik ben niet zo goed in het vertellen over mijzelf.

Het beste punt waar ik kan beginnen zal waarschijnlijk zijn hoe deze site tot leven is gekomen. In januari 2012 besloot ik, na een lange periode van werkloosheid, om een blog te beginnen. Schrijven was iets wat ik altijd leuk vond om te doen, maar ik deed er eigenlijk nooit iets serieus mee. Vanaf het moment dat ik mijn eerste blog begon, ging het eigenlijk helemaal los. Ik schreef over veel verschillende dingen, en vond het niet nodig om me te gaan richten op een bepaalde niche. Dat is denk ik ook net hetgeen geweest wat ervoor heeft gezorgd dat het bloggen bij mij zo zijn ups en downs had. De ene keer was er inspiratie genoeg, terwijl ik de andere keer weken lang niets op het scherm wist te krijgen.

Op een gegeven moment stapte ik over dat punt heen, en besloot ik deze site te creëren. Webhosting en een domeinnaam gekocht, en alles kon naar mijn wens gebouwd worden. Een hele tijd ging het allemaal heel erg goed, totdat ik weer het probleem van het niet kiezen van een niche tegenkwam. Tot voor kort dacht ik eigenlijk helemaal niet meer te gaan schrijven, totdat ik een afbeelding op Pinterest tegenkwam. Deze afbeelding viel in het onderwerp zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling, onderwerpen waar ik heel erg geïnteresseerd in ben.

Hoewel ik heel erg geïnteresseerd ben in die twee onderwerpen, heb ik er nooit echt over nagedacht om erover te gaan schrijven. Er verscheen zo nu en dan wel eens een artikel op een van mijn sites, maar me volledig toeleggen op deze onderwerpen, daar had ik nog niet aan gedacht. Tot nu, en deze site is het resultaat.

Voor zover het verhaal over deze site, maar het doel van een “Over mij” pagina is natuurlijk ook dat jullie iets over mij te weten komen. Laat dat voor mij nou net het moeilijkste zijn. Hobby’s zijn er genoeg. Natuurlijk schrijf ik heel erg graag, het is iets waar ik echt telkens weer naar terugkom. Daarbij speel ik ook vaak videogames, lees ik graag, en wil ik het tekenen weer eens gaan oppakken.

Voor de rest weet ik eigenlijk niet veel te vertellen, maar je kan natuurlijk altijd iets aan me vragen. Misschien geef ik antwoord. Om af te sluiten wil ik zeggen dat ik geen professional ben als het gaat om zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling. Mijn interesse in deze onderwerpen is wel heel erg groot, en ik hoop dit door middel van mijn teksten aan jullie over te brengen.