Over mij

Reading Time: 2 minutes

Ik ben Kevin Voetelink en ik schrijf de teksten voor deze site. Het schijnt dat je site eigenlijk niet zonder een “Over mij” pagina kan, dus heb ik besloten om er een te schrijven. Een probleem alleen, ik ben niet zo goed in het vertellen over mijzelf.

Het beste punt waar ik kan beginnen zal waarschijnlijk zijn hoe deze site tot leven is gekomen. In januari 2012 besloot ik, na een lange periode van werkloosheid, om een blog te beginnen. Schrijven was iets wat ik altijd leuk vond om te doen, maar ik deed er eigenlijk nooit iets serieus mee. Vanaf het moment dat ik mijn eerste blog begon, ging ik ook echt helemaal los. Ik begon het ene project na het andere en schreef gigantisch veel teksten over verschillende onderwerpen. Op een gegeven moment was het echter klaar met die flow waarin ik me bevond. Ik heb vaak nagedacht over waarom het niet meer zo goed wilde lukken, en ik heb daar pas sinds kort een antwoord op gevonden. Hoe meer ik publiceerde, hoe meer succes ik kreeg. Al snel dacht ik niet meer aan het schrijven van leuke teksten. Ik begon te denken aan wat ik moest schrijven om nog meer succes te krijgen, alles om de lezer te pleasen.

Het duurde lang voordat ik daar doorheen wist te breken, en ik verslond dan ook diverse op WordPress gehoste sites. In 2016 leek ik het echter weer allemaal hervonden te hebben, en besloot ik de volgende stap te zetten. Ik kocht een domeinnaam en webhosting, en deze site is het resultaat. Sindsdien in het eigenlijk allemaal met vallen en opstaan gegaan. De ene keer wist ik artikel na artikel te publiceren, en de andere keer kwam er een hele lange tijd niets meer online. Op dat moment heb ik zelfs even gedacht om te stoppen met schrijven.

Gelukkig heb ik dat niet gedaan, vond ik heel wat nieuwe inspiratie, en heb ik met hernieuwde zin deze site herbouwd naar wat hij nu is. Op deze site zul je teksten vinden met variërende onderwerpen, die eigenlijk vooral een verlengstuk van mijn gedachten zijn. Ik wil me ook gaan toeleggen op het schrijven van verhalen, en als het zover is zullen ze zeker op deze site verschijnen.


Genoeg over schrijven en de site, terug naar mij. Hobby’s heb ik genoeg. Natuurlijk is schrijven een grote hobby, het zou een beetje vreemd zijn als dat niet zo was, al ken ik ook wel wat bloggers die niet schrijven omdat ze dat leuk vinden, maar dat is weer een ander verhaal. Ik speel ook graag videogames, lees veel boeken in veel verschillende genres, en een van mijn nieuwere hobby’s is het bouwen van websites.

Eten is een andere grote hobby (van wie niet?). Je zou me op elk moment van de nacht wakker mogen maken voor (goed bereide) sushi. Ik ben ook gek op hamburgers en hotdogs, maar maak me daar maar niet wakker voor, want daar zal ik ‘s nachts geen trek meer in hebben.

Verder weet ik eigenlijk niet veel meer te zeggen, maar als je nog iets wilt weten, dan kan je het natuurlijk altijd vragen.