Over mij

Dit ben ik met een muts op.

Ik ben Kevin. Ik ben degene die deze website heeft gebouwd en de blogs op deze site zal schrijven. In 2012 ben ik begonnen met het schrijven van blogs, eerst op door WordPress gehoste websites, daarna op mijn eigen websites. Hoewel ik altijd weer met plezier schrijf, is dit allemaal niet zonder slag of stoot gegaan. Zelfs deze site heb ik al meerdere maken weer helemaal van de grond af opgebouwd. Soms had dit te maken met een inspiratiedip, maar andere keren was het gewoon ook beter voor mij om even helemaal niets te doen. Maar toch keer ik altijd weer terug. Naar mijn mening keer ik altijd beter dan ooit tevoren terug, maar dat is mijn mening. Nu ben ik dus ook weer terug en ik ben niet meer van plan weg te gaan.

Op deze site zal ik veel schrijven over wat mij bezig houdt, of dit nou te maken heeft met mijn persoonlijke leven, of met mijn werk. Soms zal ik ook weleens een klassieke klaagblog schrijven, zo eentje waarbij alles aan anderen ligt en vooral niet aan mezelf. Maar die komt zo nu en dan misschien eens tevoorschijn. Over het algemeen zullen er veel blogs verschijnen over het leven, werk, persoonlijke ontwikkeling en waarschijnlijk ook een beetje personal branding. De onderwerpen waar ik in geïnteresseerd ben dus.

Op 21 juni 2022 ben ik nog volop bezig met het opnieuw opbouwen van deze site. Er moet op dit moment nog genoeg gedaan worden, maar zal snel weer beginnen met het schrijven van blogs. Het doel is dat ik op 21 juni 2023 geen een keer weer opnieuw ben begonnen met deze site, en dat ik volop bezig ben met het schrijven van mooie blogs.